پی سی گیمز
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
پی سی گیمز

پی سی گیمز | {FORUMNAME} | {FORUMDESC}

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

پیشنهاد شما !

2 مشترك

اذهب الى الأسفل  پيام [صفحه 1 از 1]

1Download پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 07:24

Admin

Admin
کلید دار
کلید دار

سلام من میخواستم یک بازی بگیرم که جالب باشه میخواستم چند تا پیشنهاد به من بدید ؟
من الان اینا رو خریدم ولی هنوز به دستم نرسیده ( ولفنشتین ، شیفت ، cod جدید نسخه بعدی کاپیتان price اسمش رو یادم رفت خیلی عجیبه شکلک ) میشه چند تا پیشنهاد دیگه به من بدید من از سبک بازیهای اکشن خیلی خوشم میاد مثلاَ punisher خیلی عالی بود شکلک .

http://p30games.ir

2Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 08:31

Niko Belic

Niko Belic
ناظرین
ناظرین

Admin نوشته است:سلام من میخواستم یک بازی بگیرم که جالب باشه میخواستم چند تا پیشنهاد به من بدید ؟
من الان اینا رو خریدم ولی هنوز به دستم نرسیده ( ولفنشتین ، شیفت ، cod جدید نسخه بعدی کاپیتان price اسمش رو یادم رفت خیلی عجیبه پیشنهاد شما ! 30305 ) میشه چند تا پیشنهاد دیگه به من بدید من از سبک بازیهای اکشن خیلی خوشم میاد مثلاَ punisher خیلی عالی بود پیشنهاد شما ! 717202 .
سلام
شيفت و ِدرت 2 قشنگه.
بازي اكشن هم ولفنشتاين بدنيست ولي اگه اين كال او ديوتي كه ميگي 6 باشه اون تو ابان مياد.
راستي چرا رزيدنت اويل 5 رو نميخري پیشنهاد شما ! 526815

3Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 09:01

Admin

Admin
کلید دار
کلید دار

Niko Belic نوشته است:
Admin نوشته است:سلام من میخواستم یک بازی بگیرم که جالب باشه میخواستم چند تا پیشنهاد به من بدید ؟
من الان اینا رو خریدم ولی هنوز به دستم نرسیده ( ولفنشتین ، شیفت ، cod جدید نسخه بعدی کاپیتان price اسمش رو یادم رفت خیلی عجیبه پیشنهاد شما ! 30305 ) میشه چند تا پیشنهاد دیگه به من بدید من از سبک بازیهای اکشن خیلی خوشم میاد مثلاَ punisher خیلی عالی بود پیشنهاد شما ! 717202 .
سلام

شيفت و ِدرت 2 قشنگه.

بازي اكشن هم ولفنشتاين بدنيست ولي اگه اين كال او ديوتي كه ميگي 6 باشه اون تو ابان مياد.

این کال او دیوتی یه نسخه قبلیش هست.
در مورد رزیدنت اویل 5 راستش رو بگم تویی 360 قشنگتر اجرا میشه و این بازی هم مجوز نگرفته باید بصورت قاچاقی بخریم whistling devil

4Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 09:15

Niko Belic

Niko Belic
ناظرین
ناظرین

Admin نوشته است:
Niko Belic نوشته است:
سلام

شيفت و ِدرت 2 قشنگه.

این کال او دیوتی یه نسخه قبلیش هست.
در مورد رزیدنت اویل 5 راستش رو بگم تویی 360 قشنگتر اجرا میشه و این بازی هم مجوز نگرفته باید بصورت قاچاقی بخریم پیشنهاد شما ! 719648 پیشنهاد شما ! 692169
من گفتم رزيدنت اويل چون فكر كردم شما ايكس باكس نداره چون تو كنسول من ننوشته بودياسم كال او ديوتي 5 هم World at war هست

5Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 09:19

Admin

Admin
کلید دار
کلید دار

متوجه منظورت نشدم نوشته پیچ در پیچ شده اگر ممکنه یه مقدار سرعت عمل خودت رو پایین بیار تا من متوجه بشم چی میگی اینقدر تند ننویس شکلک :203:
کال او دوتی هم آره اسم یادم اومد waw بود درسته. الان چند روزه منتظرم تا برسه ولی هنوز خبری نیست.

6Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 09:25

Niko Belic

Niko Belic
ناظرین
ناظرین

من گفتم رزيدنت اويل رو براي پي سي بخر چون شما توي قسمت كنسول من توي پروفايلت ننوشتي كه ايكس باكس داري ومن واسه اين گفتم كه اين بازي رو از دست ندي چون خيلي قشنگه البته اصلا ترسناك نيست.
واضح شد؟

7Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 09:38

Admin

Admin
کلید دار
کلید دار

باشه تویی لیست خرید دفعه بعد میزارمش تا بخرمش ولی برای این دفعه این 3 تا بازی کافیه.
واضح شد؟
آره قربان از حرف من که ناراحت نشدی شکلک

متوجه منظورت نشدم نوشته پیچ در پیچ شده اگر ممکنه یه مقدار سرعت عمل خودت رو پایین بیار تا من متوجه بشم چی میگی اینقدر تند ننویس

8Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 09:46

Niko Belic

Niko Belic
ناظرین
ناظرین

Admin نوشته است:باشه تویی لیست خرید دفعه بعد میزارمش تا بخرمش ولی برای این دفعه این 3 تا بازی کافیه.
واضح شد؟
آره قربان از حرف من که ناراحت نشدی پیشنهاد شما ! 150820

متوجه منظورت نشدم نوشته پیچ در پیچ شده اگر ممکنه یه مقدار سرعت عمل خودت رو پایین بیار تا من متوجه بشم چی میگی اینقدر تند ننویس
پیشنهاد شما ! 160845 پیشنهاد شما ! 160845 نه بابا.برا چه ناراحت بشم.
يه لحظه جو گير شدم رفت.شما به دل نگير .
براي اينكه پست هم اسپم نشه شما ميتوني بازي بتمن ارخام اسيلوم رو هم بگيري هم قشنگه هم همون طور كه ميدوني تو گينس هم ثبتش كردن و خيلي پر فروش هست.

9Download رد: پیشنهاد شما ! 2009-09-28, 09:52

Admin

Admin
کلید دار
کلید دار

ممنون Niko Belic جان دیگه بسه همین 2 تا حله re5 و batman دیگه این تاپیک رو می بیندم جوابم رو گرفتم موسیقی

بازگشت به بالاي صفحه  پيام [صفحه 1 از 1]